Ας κάνουμε μαζί ένα μεγάλο βήμα για την επιχείρησή σας!

Δημιουργήστε το eshop που επιθυμείτε!

Η 3site αναλαμβάνει να κατασκευάσει τον ιστότοπο σας, πάντα με τεχνικά άρτια αποτελέσματα και επίκεντρο την εμπορικότητά του. Δείτε κάποια από τα πακέτα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει.

Η 3site στοχεύει στο να σας κατασκευάσει ένα αποτελεσματικό eshop υψηλής εμπορικής αξίας αλλά και να σας βοηθήσει στις πωλήσεις σας με τις υπηρεσίες Marketing & Διαφήμισης.

Επιπρόσθετα η 3site μπορεί να αναλάβει την διαχείρηση του eshop σας με την καταχώρηση προϊόντων και υλικού σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας!

ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή Eshop - Economy

Είναι οικονομικό αλλά δεν του λείπει τίποτα! Παρέχει αμέτρητες επιλογές για την ψηφιακή σου εικόνα! Επέλεξε ένα από τα προτεινόμενα templates που ταιριάζει στην επιχείρηση σου. Ετοίμασε το Λογότυπο σου, τα banners και τα προϊόντα για καταχώρηση και έτοιμο!

Προσαρμοσμένο Eshop

Το πακέτο κατασκευής Προσαρμοσμένου Eshop είναι ένα πακέτο σχεδιασμένο σύμφωνα με το ύφος και την δραστηριότητα της δικής σου επιχείρησης. Παρέχει αμέτρητες επιλογές για την ψηφιακή σου εικόνα!

ΕΣΠΑ Eshop

Το πακέτο ΕΣΠΑ ESHOP ξεκινάει από το κόστος των 2.300€ (+ φπα) δίνοντάς σας το περιθώριο να προσθέσετε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης.

Ενδιαφέρεστε?

Συμπληρωστε το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

  Ας κατακτήσουμε μαζί τον ψηφιακό κόσμο!

  Στην 3site αναλαμβάνουμε πλήρως το κομμάτι του digital support ώστε να προβάλουμε την επιχείρηση σας διαδικτυακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Web Development

  Κατασκευάζουμε τo eshop ή την ιστοσελίδα της επιχείρησή σας σύμφωνα με τις ανάγκες αλλά και το budget σας με χρήση του WordPress και του Woocommerce!

  Περισσότερα

  Web Design

  Κατασκευάζουμε μακέτες ιστοσελίδων, λογότυπα για κάθε χρήση και banners σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τύπο τις επιχείρησής σας!

  Περισσότερα

  Marketing & Διαφήμιση

  Αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά την πρώθηση της ιστοσελίδας σας στα social, την διαφήμιση καθώς και το dynamic Remarketing του eshop σας!

  Περισσότερα

  SEO

  Μία ιστοσελίδα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης θα φέρει άμεση απόσβεση και περισσότερους επισκέπτες με λιγότερα έξοδα διαφήμισης!

  Περισσότερα